NBS prodala 20 miliona evra

Bez autora
Mar 27 2012

Dinar će sutra biti bez promene u odnosu na evro i zvanični srednji kurs će biti 111,1809 dinara za evro. NBS je danas na Međubankarskom deviznom tržištu prodala 20 miliona evra, kako bi ublažila prekomernu dnevnu oscilaciju kursa. Od početka godine na Međubankarskom deviznom tržištu NBS je ukupno prodala 388,5 miliona evra, uključujući i današnju intervenciju.Na mesečnom nivou dinar će sutra prema evru biti slabiji za 0,7 posto, a na godišnjem za 6,8 posto.

NBS prodala 20 miliona evraDinar će sutra biti bez promene u odnosu na evro i zvanični srednji kurs će biti 111,1809 dinara za evro, saopštila je Narodna banka Srbije (NBS).

NBS je danas na Međubankarskom deviznom tržištu prodala 20 miliona evra, kako bi ublažila prekomernu dnevnu oscilaciju kursa.

Od početka godine na Međubankarskom deviznom tržištu NBS je ukupno prodala 388,5 miliona evra, uključujući i današnju intervenciju,

Na mesečnom nivou dinar će sutra prema evru biti slabiji za 0,7 posto, a na godišnjem za 6,8 posto.

Indikativni kurs dinara prema američkom dolaru u utorak popodne je bio 83,3440 dinara za hedan dolar.

Tako je na dnevnom nivou domaća valuta prema američkoj slabija za 0,1, na mesečnom za 1,5, a na godišnjem za 11,5 posto, dodaje se u saopštenju NBS.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik